Deutsch  |  English  |  Español




                                                         

Språk

Vi har spesialisert oss på spansk, engelsk, tysk, nederlandsk, svensk, norsk, dansk og islandsk, men arbeider også med portugisisk, italiensk og fransk. Våre oversettelser er for det meste til spansk og engelsk.

Selv om vi er lokalisert i Mexico, de fleste av våre kunder er europeiske, og dermed har vi oversatt intensivt til europeisk spansk i samarbeid med lokale kolleger.

———————————

Andre tjenester

Vi er alltid klar til å overta andres skriving og oversettelse, fordi vi kan også redigere og korrekturlese. Tidssoner er ikke noe problem for oss, vi kan gi god fleksibilitet inkludert helg og nattarbeid sammen med en vennlig og fokusert tilnærming.

Dessuten er vi ganske grundig ved å levere den samme format og utseende av originalene son vi mottar for oversettelse. Vi har faktisk egen grafisk design-avdeling! Vårt mål er å presentere dokumentene på samme måte. 

Kompetanseområder

Vårt erfarne oversetterlag har hatt sjansen til å bli involvert i ulike typer tekster med samme detalj, kvalitet, pålitelighet og nøyaktighet.

Våre fagområder omfatter virksomhet, administrasjon, reiseliv markedsføring, ingeniørarbeid, brukermanualer, media, myndigheter, jus, økonomi, miljø, software-lokalisering, informasjonsteknologi, kunst, litteratur og utdanning.

———————————

Kompromiss

Når du ansetter våre tjenester kan du faktisk regne med:
  • Kundeorientert tilgjengelighet
  • Kvalitet-fokusert og tilpasset tjeneste
  • Utmerket forhold mellom pris og kvalitet
  • Pålitelighet og nøyaktighet
Spør gjerne etter våre språkpar og priser. Du skal få en umiddelbar svar og en smidig, forsiktig og pålitelig oversettelse opp til konfidensialiteten og ansvaret du forventer.